Connect-Imagery-Multiple-Devices-Full-Size-Dark-1600x1600

WEBINAR

Projektstyrning och Kommunikation med Trimble Connect

23 mars 2022

Kl. 13:00-13:30

Om eventet

Data och information i våra byggprojekt är utspridd - från fysiskt underlag på skrivbordet, digitalt i en USB sticka eller på exempelvis Sharepoint. Detta gäller all typ av projektinformation - ritningar, modeller, punktmoln m.fl.

I och med att alla denna information är utspridd så finns det heller inte någon logisk koppling mellan dessa källor, informationen flödar inte naturligt mellan en process till en annan. Detta leder till manuell, tidskrävande bearbetning av informationen - vilket i sin tur skapar risk, förseningar och fel i beslutsunderlag, vilket minskar marginalerna vi har i våra byggprojekt.

Målet med Trimble Connect är att samla all denna information på ett och samma ställe. En helt öppen, moln-baserad samarbetsplattform - så att rätt person kan få tillgång till korrekt information, vid rätt tillfälle.

Men plattformen är så mycket mer än så. I detta webinar kommer vi att få en överblick i hur Trimble Connect kan hjälpa oss vid projektstyrning och kommunikation, där vi kommer att beröra fyra segment;

- Projektplatsen

- Dokumenthantering

- Kommunikation och Ärendehantering

- BIM & Datahantering

Varmt välkommen att registrera dig för webinaret nedan!

 

Agenda

  • Introduktion och bakgrund
  • Övergripande funktioner
  • Steg för Steg
  • Frågestund
Elias-Geokhaji
Presentatör

Elias Geokhaji

08 754 93 10

E-post

LinkedIn

 

Anmälan webinar 

 

BP_horiz_blue